вторник, 16 декември 2008 г.

Spellblazer

Spellblazer (Спелблeйзер) игра за всяка възраст.
Идеята на играта: Светът е нападнат от различни същества. Едно момче - Кевин, трябва да порасне бързо и да тръгне на мисия... Да стигне до магьосника. По пътя си трябва да се бие с различни създания - вълци, черепи, дракони, бандити, прилепи и какво ли още не...

Играта започва, като момчето говори с баща си. Той му дава бащината си благословия и започва дългия път на прехода и израстването.



Картата на света, в който живее Кевин


Кевин

Картите, с които Кевин играе на всеки дуел със различните създания са огън, лед и светкавица, карта за възстановяване на живот. Той има избор на 4 вида карти, Като всяко чудовище е резистентно към нещо, а на друго е уязвимо.



Битка със Зелен Дракон.


Играта е лесна и спокойна. По време на битката трябва да се слагат една над друга или една до друга по три еднакви карти. Тогава се задейства атаката и отнемаш от живота на противника. Той също те атакува и ти трябва по-бързо да смъкнеж точките му живот.

Битка с череп



Народа изпраща Кевин на мисията
ВЪЛК
БАНДИТИ



Градовете са местата, в които Кевин почива. Заплаща по 20 пари във всяка страноприемница. Това му позволява да се възстанови и да е готов за следваща битка.



Битка с паяк. Т0й например е узявим на лед.


ПРИЛЕП

След всяка победа Кевин получава определен брой злато-пари, които ще му позволят да плати в страноприемницата. За да достигнете края и да се биете с магьосника ще преминете през няколко земи. Но докато стигнете, ще поиграте и ще се забавлявате.

Сега е време за забава!


Play Games at AddictingGames
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...